Super leuk dat je een kijkje neemt op wathelpttegen.nl. Op deze website vind je de oplossingen voor problemen waar je in het dagelijkse leven tegenaan kunt lopen. Deze oplossingen worden door een ware expert aangedragen: Scott. Op deze pagina lees je meer over deze website, over Scott en over het team dat dagelijks aan deze website werkt.

Wie is de hoofdauteur van deze website?

Aangenaam, kennis te maken. Mijn naam is Scott! Al jarenlang run ik mijn eigen online marketing bureau, waardoor ik veel kennis opgedaan heb. Deze kennis beperkt zich niet tot één vakgebied, maar is juist uiterst uitgebreid te noemen. Bovendien weet ik precies tegen welke problemen mensen aanlopen in het dagelijkse leven.

Die kennis en informatie bundel ik voor deze website met maar al te veel plezier. Alle kennis en ervaringen die ik in de afgelopen jaren opgedaan heb, deel ik op deze website met je. Dat doe ik niet in een commerciële vorm, maar juist in een hulpmatige vorm. Nadat je een artikel op deze website gelezen hebt, weet je precies met welke middelen je dit probleem op kunt lossen.

Overigens werk ik niet in mijn eentje aan deze website. Nee, inmiddels heb ik een compleet team van freelancers om me heen verzameld. Deze freelancers helpen me met het bedenken van problemen, het uitwerken van de artikelen en het optimaliseren van deze website. We werken dagelijks aan deze website, dus neem regelmatig een kijkje.

Meer over mij

Zoals hierboven al aangegeven, is mijn naam Scott. Al jarenlang ben ik ondernemer en beleef ik veel plezier aan mijn werk. Dit komt onder meer doordat ik via het internet met veel mensen in contact ben gekomen. Met déze website wil jou dus vooral helpen en inspireren. Wil je meer weten? Check mijn Facebook account en mijn LinkedIn account.

Wat is het doel van deze website?

Met deze website heb ik – en ons team van freelancers – een duidelijk doel voor ogen:

  • Wij willen jou van de beste informatie voorzien. Op het internet is veel misleidende of niet-correcte informatie te vinden. Ons doel is juist om jou alleen maar van de beste informatie te voorzien. Dit doen we door onze kennis en ervaringen met je te delen.
  • We willen jouw problemen oplossen. Met de website wathelpttegen.nl richten we ons op het aanbieden van de juiste hulp. Met deze hulp gaan we alledaagse problemen tegen. Want ja, je bent niet de enige met problemen in zijn/haar tuin, huis of met zijn/haargezondheid. Ongeacht tegen welk probleem je aanloopt, willen wij met deze website jouw problemen oplossen.
  • Wij willen 100% onafhankelijk werken. Een ander doel dat we hebben, is om 100% onafhankelijk te werken. Wij raden je daarom niet bepaalde producten van bepaalde merken aan, maar uitsluitend de beste producten. Van die producten weten wij gewoonweg dat de producten bijdragen aan het oplossen van het betreffende probleem.

Wat je nog meer moet weten

Zo, je weet nu al bijna alles over Wathelpttegen.nl. Wat je verder nog moet weten, is dat wij dagelijks deze website aanvullen. Mocht je regelmatig tegen problemen aanlopen, check je dus het beste regelmatig onze website. Kom je nou in het dagelijkse leven een probleem tegen dat wij nog niet op deze website besproken hebben? Stuur via onderstaand contactformulier ons direct een bericht! Wij gaan dan graag met je suggestie aan de slag!